Εταιρεία στοιχημάτων Goalbet: Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο Μονακό-Νις

Ο αγώνας που ξεχωρίζει σήμερα στο αγωνιστικό πρόγραμμα της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Goalbet είναι εκείνος ανάμεσα σε Μονακό και Νις, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν ξεχωρίζει μόνο για το θέαμα και τις συγκινήσεις που προσφέρει, αλλά και επειδή είναι ιδανικός για την τοποθέτηση στοιχημάτων ενισχυμένης αξίας.

Αναλυτικότερα, ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία. Με άλλα λόγια, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Μονακό-Νις με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά της Goalbet λειτουργεί με απλό τρόπο: εξαλείφει την γκανιότα, την προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Χωρίς την προμήθεια αυτή, οι αποδόσεις έχουν πάρει ανοδική πορεία και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Διατηρώντας 0% γκανιότα, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρία Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1: 1.77 για νίκη της Μονακό, 3.96 για ισοπαλία και 5.2 για νίκη της Νις. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, αυτές της Goalbet είναι υψηλότερες και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά της Goalbet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Μονακό-Νις, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:00. Εφόσον τοποθετήσουν τα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αποδόσεων.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, παρόλο που προέρχονται από προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία