Βαλένθια – Ρεάλ Σοσιεδάδ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Οι αγώνες της ισπανικής Primera Division επανέρχονται σήμερα στο αγωνιστικό πρόγραμμα και παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον, ειδικά για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς. Κάποιοι από αυτούς είναι αμφίρροποι και κάποιοι άλλοι όχι, ένας από αυτούς όμως ξεχωρίζει, γιατί μεταξύ άλλων συμμετέχει και στην σημερινή προσφορά της Goalbet.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα της Primer Division ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Σοσιεδάδ με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι ήδη ανεβασμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 (λόγω του αμφίρροπου χαρακτήρα του αγώνα) να έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

 

Περισσότερα κέρδη στην αγορά του 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα της Primera Division, επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χάρη στην προσφορά της Goalbet. Η συγκεκριμένη προσφορά έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

Η απουσία της γκανιότας σημαίνει ότι δεν εφαρμόστηκε η καθιερωμένη προμήθεια και πως οι αποδόσεις δε μειώθηκαν, όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες περιπτώσεις. Με λίγα λόγια, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Χάρη στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet, λοιπόν, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division: 2.81 για νίκη της Βαλένθια, 3.54 για ισοπαλία και 2.70 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες των ιστοσελίδων του ανταγωνισμού. Χωρίς τη γκανιότα, άλλωστε, οι αποδόσεις της Goalbet κυμαίνονται πλέον πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, καθώς οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας Goalbet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθούν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Σοσιεδάδ, πριν την έναρξή του, στις 21:30. Επιπλέον, όπως είναι λογικό, θα πρέπει να περιέχουν μια σωστή πρόβλεψη, ώστε να αποφέρουν κέρδη.

Τα επιπλέον κέρδη που θα προκύψουν από την προσφορά, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να απαιτείται να τζιράρουν την αξία τους, ώστε να τα απελευθερώσουν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία