Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η τρέχουσα αγωνιστική της Bundesliga θα φτάσει στην κορύφωσή της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά κάνει από σήμερα ποδαρικό στα γερμανικά γήπεδα, με τον αγώνα ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Λεβερκούζεν, στις 21:30. Ο αγώνας έχει σχετικά αμφίρροπο χαρακτήρα, γεγονός που σημαίνει πως πολλές αποδόσεις θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και θα υπόσχονται ικανοποιητικά κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν. Κάποιες αποδόσεις, μάλιστα, έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο χάρη στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet.

 

Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας. Πρόκειται για μια πρακτική εκ μέρους του bookmaker που εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί ελαφρώς επιλεγμένες αποδόσεις. Η σημερινή προσφορά της Championsbet, λοιπόν, αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Λεβερκούζεν και στις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι στην αγορά του 1Χ2.

 

Οι αποδόσεις που επηρεάστηκαν από την προσφορά έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga: 3.40 για νίκη της Άουγκσμπουργκ, 3.40 για ισοπαλία και 2.42 για νίκη της Λεβερκούζεν. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει άλλες στοιχηματικές εταιρίες (ειδικά όσες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα), αυτές της Championsbet είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για να εισπράξουν οι παίχτες τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τοποθετώντας ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του 1Χ2. Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, τέλος, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά και προβλέψουν σωστά δε θα είναι μόνο αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών.

Την προηγούμενη αγωνιστική η Άουγκσμπουργκ αντιμετώπισε την Μάιντζ και η Cahmpionsbet ήταν πάλι εκεί για να προσφέρει στα μέλη της την 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία