Ιρλανδία-Ολλανδία με 0% γκανιότα* στη Novibet

Τα διεθνή φιλικά των εθνικών ομάδων της Ευρώπης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το επερχόμενο EURO 2016, έχουν ήδη ξεκινήσει και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, μέσω των προβλέψεών τους, και να “ζεσταθούν” με τη σειρά τους, έως ότου ξεκινήσει η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού. Κάποιοι από τους φιλικούς αγώνες, μάλιστα, αποτελούν αντικείμενο διάφορων προσφορών**, με αποτέλεσμα τα κέρδη που υπόσχονται να αυξάνονται.

 

Ένας τέτοιος αγώνας είναι και ο αποψινός ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ολλανδία, ο οποίος διεξάγεται στις 21:45. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί – όπως γίνεται πάντα – οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς. Η απουσία της γκανιότας* σημαίνει ότι η προμήθεια της Novibet απουσιάζει και ότι οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει, λοιπόν, η Novibet για τον αποψινό φιλικό αγώνα είναι οι εξής: 3.45 για νίκη της Ιρλανδίας, 3.35 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της Ολλανδίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού που έχουν μειωθεί ελαφρώς, εξαιτίας της προμήθειας που διατηρούν οι υπεύθυνοι.

 

Τα επιπλέον κέρδη που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους. Εξάλλου, η συγκεκριμένη προσφορά** είναι γνωστή για την απουσία περίπλοκων προϋποθέσεων, όπως το τζιράρισμα των κερδών ή η τοποθέτηση στοιχήματος ελάχιστης αξίας. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και εκτός από ποικιλία στοιχημάτων προσφέρει και παιχνίδια καθώς διαθέτει live καζίνο αλλά και εικονικά αθλήματα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία