Λαμποράλ Κούτσα – Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

H νόμιμη εταιρία στοιχημάτων  Stoiximan παραμένει προσηλωμένος στο μπάσκετ αυτές τις ημέρες, όσον αφορά στον τομέα των προσφορών του, και προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στον αυριανό αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Λαμποράλ Κούτσα και Μπαρτσελόνα. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άλλωστε, έχουν διακόψει το πρόγραμμά τους αυτές τις ημέρες, οπότε οι λάτρεις του μπάσκετ δικαιούνται να εκμεταλλευτούν περισσότερες προσφορές.

 

Ο αυριανός αγώνας της Euroleague, λοιπόν, μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το νικητή, χάρη στην καθιερωμένη προσφορά του Stoiximan: την 0% γκανιότα. Πρόκειται για την προσφορά εκείνη που αυξάνει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, χάρη στο γεγονός ότι μηδενίζει την γκανιότα (την προμήθεια που διατηρεί συνήθως ο bookmaker). Χωρίς την προμήθεια, λοιπόν, οι αποδόσεις δε μειώνονται, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Για του λόγου το αληθές, o Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα της Euroleague: 2.10 για νίκη της Λαμποράλ Κούτσα και 1.90 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες που ανακοίνωσαν όσες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα (με λίγα λόγια, οι περισσότερες).

 

Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά νικητή αγώνα, πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης (ο αγώνας ξεκινά στις 21:30). Εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται ο Stoiximan – και μάλιστα με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία