Παναθηναϊκός – Ζιέλονα Γκόρα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων της EuroLeague στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:45 τη Ζιέλονα Γκόρα, με σκοπό να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισής του στη φάση των 16. Ο αποψινός αγώνας παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, το οποίο αυξάνεται ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία  Stoiximan.

 

Πρόκειται για την προσφορά της μηδενικής γκανιότας, στην οποία μας έχουν συνηθίσει οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας. Αν και συνήθως αφορά σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, σήμερα επεκτείνεται και στο μπάσκετ και επιτρέπει στα μέλη του Stoiximan να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη προσφορά είναι να εξαλείφει την γκανιότα, την προμήθεια δηλαδή που διατηρεί από κάθε στοίχημα ο bookmaker, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη σε αυτή την ιδιομορφία της προσφοράς, μάλιστα, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να καλύψουν σύνθετες προϋποθέσεις και να τοποθετήσουν ένα στοίχημα ελάχιστου ποσού ή να τζιράρουν τα κέρδη που θα προκύψουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του νικητή, όσο οι αυξημένες αποδόσεις είναι σε ισχύ – έως την έναρξη του αγώνα.

 

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα της EuroLeague: 1.10 για νίκη του Παναθηναϊκού και 10.50 για νίκη της Ζιέλονα Γκόρα. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, καταφέρνουν να κινηθούν πάνω από το μέσο όρο των αντίστοιχων που έχουν ανακοινώσει άλλες εταιρίες στοιχημάτων  και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, και οι λάτρεις του μπάσκετ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να προσφέρουν σημαντικά ανταλλάγματα για να συμμετέχουν στην προσφορά. Και με τον τρόπο αυτό, θα αυξήσουν την αξία του στοιχήματός τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία