Αύξηση αποδόσεων στο Μπέτις-Λεγκανιές από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet που θα τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα της ημέρας θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία έχει καθιερωθεί σε καθημερινή βάση στη Novibet και είναι υπεύθυνη για τη μικρή αύξηση των αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρία Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μπέτις και Λεγκανιές, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί. Χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

0% γκανιότα* στις αποδόσεις του 1Χ2

Οι αποδόσεις που επηρεάζονται από τη σημερινή προσφορά** της Νovibet είναι εκείνες που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Από τη στιγμή που η προμήθεια που αντιπροσωπεύει η γκανιότα* έχει μηδενιστεί, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί όπως συνήθως, αλλά κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Συγκεκριμένα, η εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division: 2.20 για νίκη της Μπέτις, 3.43 για ισοπαλία και 3.45 για νίκη της Λεγκανιές. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεπερνούν αυτές που έχουν ανακοινώσει για τα ίδια σημεία άλλες στοιχηματικές εταιρίες, που διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα* μπορούν να τοποθετήσουν οποιοδήποτε στοίχημα, αρκεί να αφορά στην αγορά του 1Χ2 του Μπέτις-Λεγκανιές. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στα κατάλληλα σημεία πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας. Και, φυσικά, τα αυξημένα κέρδη (ή οποιαδήποτε κέρδη) θα εξασφαλίσουν μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία