0% γκανιότα σε Basket League και Primera Division από τον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan καλύπτει σήμερα ένα πλήθος αγώνων, καθώς πολλές από τις διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είτε συνεχίζονται με κεκτημένη ταχύτητα από το Σαββατοκύριακο είτε επιστρέφουν στην αρχή της εβδομάδας. Δύο τέτοιοι αγώνες, μάλιστα, ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα του Stoiximan, όχι μόνο επειδή είναι σημαντικοί και κρύβουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και επειδή προσφέρονται με 0% γκανιότα.

 

Ο πρώτος από αυτούς τους αγώνες διεξάγεται στο πλαίσιο της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα ακόμη ντέρμπι αιωνίων, το οποίο ξεκινά απόψε στις 21:00 και περιλαμβάνει αρκετές ευκαιρίες διεκδίκηση κερδών. Ο δεύτερος αγώνας, από την άλλη, διεξάγεται στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα σε Λας Πάλμας και Βαλένθια. Και ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 είναι αυτά που παρουσιάζουν το περισσότερο ενδιαφέρον.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, άλλωστε, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα σε επιλεγμένες αγορές, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως. Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια του bookmaker, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα της Basket League, στην αγορά του νικητή, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις: 1.42 για νίκη του Παναθηναϊκού και 3.35 για νίκη του Ολυμπιακού. Αντίστοιχα, στον αγώνα της Primera Division, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.76 για νίκη της Λας Πάλμας, 3.55 για ισοπαλία και 2.78 για νίκη της Βαλένθια. Όλες οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη του Stoiximan.

 

Για να διεκδικήσουν τα επιπλέον κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στους επιλεγμένους αγώνες και στις επιλεγμένες αγορές, προσπαθώντας να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και μάλιστα αποτελεί μεγάλο χορηγό της Basket League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία