Εταιρεία στοιχημάτων Novibet: Ευκαιρία για περισσότερα κέρδη στο Champions League!

Οι αγώνες του Champions League επιστρέφουν και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν ξανά την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μεγαλύτερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο που θα τοποθετήσουν. Μια τέτοια ευκαιρία αποτελεί και ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League, δίνοντας έτσι στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς**

Η συγκεκριμένη προσφορά** υφίσταται, χάρη στο γεγονός ότι η Novibet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Και η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στην 0% γκανιότα*. Υπό κανονικές συνθήκες, η συγκεκριμένη προμήθεια θα βρισκόταν σε υψηλότερο ποσοστό και θα μείωνε ελαφρώς τις αποδόσεις. Χάρη στην προσφορά**, όμως, δεν υπάρχει μείωση και οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

Στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, μάλιστα, συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Ντόρτμουντ-Ρεάλ, πριν την έναρξή του στις 21:45. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματα της αρεσκείας τους, χωρίς να χρειαστεί να εγγραφούν στην προσφορά** ή να τοποθετήσουν στοιχήματα συγκεκριμένης αξίας. Τέλος, όσοι κερδίσουν δε θα είναι υποχρεωμένοι να τζιράρουν τα επιπλέον κέρδη, καθώς θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις του αγώνα

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 2.75 για νίκη της Ντόρτμουντ, 4.05 για ισοπαλία και 2.55 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία