Μπέτις – Λας Πάλμας με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Championsbet έστρεψε σήμερα το βλέμμα της στην Ιβηρική χερσόνησο και στο πρωτάθλημα της Primera Division στην Ισπανία, προκειμένου να επιλέξει έναν αγώνα και να τον προσφέρει με 0% γκανιότα. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, άλλωστε, επιλέγουν καθημερινά ένα αγώνα ποδοσφαίρου και τον προσφέρουν με 0% γκανιότα – επομένως και με αυξημένες αποδόσεις.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί ως εξής: οι υπεύθυνοι διατηρούν 0% γκανιότα (επομένως και μηδενική προμήθεια) από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να αυξάνονται και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Ο αγώνας, λοιπόν, που συμμετέχει στη σημερινή προσφορά της Championsbet είναι αυτός της Premier League ανάμεσα σε Μπέτις και Λας Πάλμας.

 

Χάρη στην προσφορά της Championsbet, οι αποδόσεις στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν αυξηθεί. Η προσφορά, όμως, αφορά αποκλειστικά σε όσους επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Όσοι στοιχηματίσουν live, κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα δουν διαφορετικές αποδόσεις. Όσοι, όμως, εκμεταλλευτούν την προσφορά, θα δουν τις εξής: 2.18 για νίκη της Μπέτις, 3.54 για ισοπαλία και 3.66 για νίκη της Λας Πάλμας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα από ότι οι περισσότερες που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων  και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Επιπλέον, η προσφορά της Championsbet υπόσχεται μεν περισσότερα κέρδη, αλλά έναντι ελάχιστων ανταλλαγμάτων. Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, άλλωστε, οι παίχτες δεν έχουν να κάνουν αυτό που σκόπευαν να κάνουν ούτως ή άλλως – να τοποθετήσουν ένα στοίχημα οποιασδήποτε αξίας και να επιχειρήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η μόνη τους πρόσθετη υποχρέωση είναι να τοποθετήσουν αυτό το στοίχημα πριν την  έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που δικαιούνται.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία