Δύο αγώνες του Nations League με ενισχυμένες αποδόσεις στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Και στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα του ποδοσφαίρου, οι αγώνες των εθνικών ομάδων της Ευρώπης για το Nations League κυριαρχούν, προσφέροντας στους παίχτες ευκαιρίες στοιχηματισμού και στις στοιχηματικές εταιρίες αφορμές για νέες προσφορές. Η εταιρία στοιχήματος Goalbet, για παράδειγμα, εκμεταλλεύτηκε την αφορμή που της δίνει η διοργάνωση και ανακοίνωσε, όχι μία, αλλά δύο προσφορές για όσους στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες του Nations League.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει δύο σημερινούς αγώνες του Nations League με 0% γκανιότα. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως διατηρούν 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 στους εξής αγώνες: Πορτογαλία-Ιταλία και Σουηδία-Τουρκία.

Χάρη στη διπλή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 των δύο αγώνων θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Χωρίς τη γκανιότα, άλλωστε, δεν υπάρχει προμήθεια και λόγος για να μειωθούν οι επιλεγμένες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στους δύο αγώνες

Ο πρώτος αγώνας που προσφέρεται με 0% γκανιότα στη  νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Goalbet είναι αυτός ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ιταλία. Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.49 για νίκη της Πορτογαλίας, 3.16 για ισοπαλία και 3.51 για νίκη της Ιταλίας. Αντίστοιχα, ο δεύτερος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Σουηδία και Τουρκία και έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 ως εξής: 2.08 για νίκη της Σουηδίας, 3.38 για ισοπαλία και 4.44 για νίκη της Τουρκίας.

Ο μόνος τρόπος για να εκμεταλλευτούν οι παίχτες τις παραπάνω αποδόσεις είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία. Και, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, περισσότερα από όσα υπόσχονται οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες του ανταγωνισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία