0% γκανιότα* στο Χέρτα-Ντόρτμουντ από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν σήμερα στο ποδόσφαιρο τα μέλη της Novibet είναι αρκετές, αλλά κάποιες καταφέρνουν να ξεχωρίσουν περισσότερο από άλλες. Μια τέτοια περίπτωση, που ξεχωρίζει από κάθε άλλο αγώνα στο σημερινό πρόγραμμα της εταιρίας στοιχήματος, είναι ο αγώνας της Bundesliga ανάμεσα σε Χέρτα και Ντόρτμουντ. Ο αγώνας αυτός προσφέρεται με 0% γκανιότα*, το οποίο σημαίνει ένα πράγμα: πως οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε σήμερα η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ισχύει για τον αγώνα ανάμεσα σε Χέρτα και Ντόρτμουντ και για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Και, χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Περισσότερα κέρδη για τα νικητήρια στοιχήματα

Όλοι γνωρίζουν ότι οι μεγαλύτερες αποδόσεις φέρνουν και μεγαλύτερα κέρδη. Μια υψηλότερη απόδοση, όμως, συνοδεύεται παράλληλα και από υψηλό ρίσκο. Αυτό, όμως, δε συμβαίνει στην περίπτωση των τριών σημείων της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού Χέρτα-Ντόρτμουντ. Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρία στοχημάτων Novibet δεν αυξήθηκαν επειδή αυξήθηκε το ρίσκο, αλλά επειδή απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση. Με άλλα λόγια, τα πιθανά κέρδη αυξάνονται, ενώ το ρίσκο παραμένει ίδιο.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet

Με την προσφορά** της 0% γκανιότας* σε ισχύ, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga: 3.55 για νίκη της Χέρτα, 3.60 για ισοπαλία και 2.25 για νίκη της Ντόρτμουντ. Οι αποδόσεις της Novibet ξεπερνούν εκείνες του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Ποιοι συμμετέχουν στην προσφορά**;

Στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία στοιχήματος Novibet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, ανεξάρτητα από την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν στα κατάλληλα σημεία. Θα πρέπει, βέβαια, να τοποθετήσουν στοιχήματα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Χέρτα-Ντόρτμουντ και να το κάνουν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:30.

Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**. Τα κέρδη, τέλος, θα μεταφερθούν άμεσα στον λογαριασμό τους και θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι πριμ, παρόλο που θα προέρχονται από προσφορά**. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία