Ενίσχυση αποδόσεων από τη Novibet στο Ραπίντ Βιέννης – Σάλτσμπουργκ

H στοιχηματική εταιρεία Novibet ξεχώρισε έναν αγώνα ποδοσφαίρου για τη σημερινή ημέρα στην ιστοσελίδα της και αυτός δεν είναι άλλος από τον τελικό του Κυπέλλου Αυστρίας ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:30. Ο τελικός αναμένεται αμφίρροπος και γεμάτος ευκαιρίες στοιχηματισμού. Παράλληλα, όμως, μπορεί να αποφέρει ενισχυμένη αξία σε επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της Novibet, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Πρόκειται για την καθιερωμένη και καθημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοινώνει η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet. Χάρη σε αυτή, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού τελικού θα δουν ενισχυμένες αποδόσεις και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις στο 1Χ2

Η συγκεκριμένη προσφορά** έχει ως αποτέλεσμα να ενισχυθούν οι αποδόσεις που θα δουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του τελικού ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ. Με άλλα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς τα στοιχήματά τους να εκτεθούν σε αυξημένο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού τελικού του Κυπέλλου Αυστρίας: 5.30 για νίκη της Ραπίντ Βιέννης, 4.30 για ισοπαλία και 1.71 για νίκη της Σάλτσμπουργκ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της 0% γκανιότας*;

Για να ενισχύσει τις αποδόσεις της, η Novibet εξάλειψε την γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Η γκανιότα* είναι η προμήθεια που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker και, χωρίς αυτή, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Δεδομένου, μάλιστα, ότι οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα, οι αποδόσεις της Novibet παραμένουν υψηλότερα από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά** της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet συμμετέχουν μονά και παρολί στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ. Επιπλέον, συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, απαιτείται τα στοιχήματα να είναι κερδισμένα, προκειμένου να εξασφαλίσουν οι παίχτες τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι ενισχυμένες αποδόσεις.

Όσοι κερδίσουν, τέλος, θα λάβουν άμεσα ολόκληρο το ποσό των κερδών που δικαιούνται και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη, χωρίς να χρειάζεται τζιράρισμα της αξίας τους.

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet προσφέρει μηδενική γκανιότα* σε όλες τις σπουδαίες αναμετρήσεις, άλλωστε και στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας είχε ανακοινώσει 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία