Μάντσεστερ Γ. – Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Σήμερα στις 15:00, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ντόρτμουντ έρχονται αντιμέτωπες, στο πλαίσιο του International Champions Cup, και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε προβλέψεις και να διεκδικήσουν κέρδη σε έναν αγώνα κορυφαίου επιπέδου – κι ας βρισκόμαστε εν μέσω του καλοκαιριού.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, καταλαμβάνει σήμερα περίοπτη θέση στην Championsbet, όπου προσφέρεται με 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει πως τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις, τις οποίες θα βρουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet απαρνείται την καθιερωμένη της προμήθεια, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί (ώστε να παρακρατήσει την εν λόγω προμήθεια) και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ντόρτμουντ.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις παρακάτω αποδόσεις στον σημερινό αγώνα του International Champions Cup: 2.59 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3.66 για ισοπαλία και 2.87 για νίκη της Ντόρτμουντ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι οποίες στη συντριπτική πλειοψηφία τους διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις αυξημένες αποδόσεις, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν επιπλέον κέρδη με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία