Αυξημένες αποδόσεις στο Champions League από την εταιρεία στοιχήματος Novibet

Μία ακόμη φουρνιά αγώνων του Champions League αναμένεται να καθηλώσει τους φιλάθλους στις θέσεις τους και τους παίχτες του στοιχήματος μπροστά στους υπολογιστές και τα κινητά τους. Οι αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου συνεχίζονται και το ίδιο συμβαίνει και με τις προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν σε αυτούς, ενισχύοντας την αξία των στοιχημάτων τους.

Μια τέτοια προσφορά** μπορούν να εκμεταλλευτούν σήμερα τα μέλη της εταιρείας στοιχήματος Novibet, η οποία ανακοίνωσε κάποιες αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα της ημέρας. Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Μονακό, η οποία προσφέρεται** με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

 

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*

Η συγκεκριμένη προσφορά** αφορά μόνον στον αγώνα ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Μονακό και αποκλειστικά για την αγορά του 1Χ2. Εκεί και μόνο, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*, δηλαδή μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα που τοποθετούν οι παίχτες. Η προμήθεια αυτή, άλλωστε, ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων και χωρίς αυτή οι τιμές που έχουν ανακοινωθεί κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Χάρη στη σημερινή προσφορά** της, λοιπόν, η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις για την αγορά του 1Χ2 του αγώνα του Champions League: 2.41 για νίκη της Μπεσίκτας, 3.60 για ισοπαλία και 3.25 για νίκη της Μονακό. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, αφού δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν μέσω της Novibet θα μπορούν να διεκδικήσουν υψηλότερα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στην προσφορά** συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Μονακό. Βέβαια, εξαιρούνται τα live στοιχήματα, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος ξεκινά στις 19:00. Τέλος, είναι απαραίτητο οι παίχτες να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Ημέρες ευρωπαϊκών αγώνων αυτές που διανύουμε και η Novibet ανακοινώνει συνεχώς προσφορές** για τα μέλη της ύστερα από την χτεσινή 0% γκανιότα* στον αγώνα Ρόμα-Τσέλσι σειρά παίρνει σήμερα το Μπεσίκτας και Μονακό.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία