Σεβίλλη-Μπέτις με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά 0% γκανιότας στο ποδόσφαιρο και δίνει μέσω αυτής στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, άλλωστε, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

Η προσφορά της Goalbet ισχύει για τον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται στους παίχτες περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο Σεβίλλη-Μπέτις. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν διορία έως τις 23:00 που ξεκινά ο αγώνας και θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας στην αγορά του 1Χ2. Βασική προϋπόθεση, τέλος, είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς τον παραμικρό περιορισμό.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Σεβίλλη-Μπέτις

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί βρίσκονται στο 1Χ2 του Σεβίλλη-Μπέτις και θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τον μέσο όρο της αγοράς, έως την έναρξη του αγώνα. Όσοι σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα δουν τις εξής αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς: 1.96 για νίκη της Σεβίλλης, 3.93 για ισοπαλία και 4.24 για νίκη της Μπέτις.

Μέσω των παραπάνω αποδόσεων, λοιπόν, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς όμως να κληθούν να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία