Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της Premier League υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Tα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο έχουν άφθονες επιλογές σήμερα, αφού μεταξύ άλλων διεξάγονται αρκετοί κορυφαίοι αγώνες στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League. Ένας από αυτούς μάλιστα, αυτός ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον, συμμετέχει σε μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο όσων αποφασίσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, συμπεριλαμβάνοντας τον συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικότερα, η Goalbet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβάνοντας και το Λίβερπουλ-Έβερτον, και υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα, αν σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ή ο Μο Σαλάχ ή ο Ριτσάρλισον.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η σημερινή προσφορά της Goalbet προορίζεται για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Τα παρολί αυτά μπορούν να αποτελούνται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, θα πρέπει να καλύπτουν κάποιες προϋποθέσεις. Πρώτον, θα πρέπει να περιλαμβάνουν το Λίβερπουλ-Έβερτον. Δεύτερον, θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και όχι στο live στοίχημα. Και τρίτον, θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά σε στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί στοίχημα, συμπεριλαμβάνοντας το Λίβερπουλ-Έβερτον, θα πρέπει έπειτα να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet, με το ID του δελτίου τους.

Με αυτόν τον τρόπο, το ρίσκο του παρολί τους θα μειωθεί αποτελεσματικά. Άλλωστε, στην περίπτωση που επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για τον πρώτο σκόρερ του Λίβερπουλ-Έβερτον και το παρολί χάσει, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει ύψος ίσο με την αξία του παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ. Με άλλα λόγια, θα απαιτείται να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθούν τα χρήματα για ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Goalbet ανακοίνωσε για σήμερα τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ με 0% γκανιότα για τα μέλη της, προσφορές που μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μαις και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία