Στοιχήματα μειωμένου ρίσκου από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο που υπόσχεται άφθονη αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν μια σειρά από προβλέψεις στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και να διεκδικήσουν κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, όπως σε αυτή της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, το ρίσκο μπορεί να μειωθεί – ειδικά αν οι εξελίξεις σε έναν αγώνα λειτουργήσουν προς όφελος των παιχτών.

Πιστή στις συνήθειες του προγράμματος προσφορών της, η Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα σε επιλεγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί, στην περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες λήξει με σκορ 0-0.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Αυτό που υπόσχεται η Goalbet, προκειμένου να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού στα παρολί των αγώνων του Σαββατοκύριακου, είναι να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα, στην περίπτωση που περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν αγώνα που θα λήξει με λευκή ισοπαλία. Στην περίπτωση αυτή, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα χαμένα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, ίση με το ποσό που έχουν χάσει, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα αυτά, τέλος, θα έχουν τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Στην προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, συμμετέχουν τα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε τρία επιλεγμένα πρωταθλήματα: το ελληνικό, το ισπανικό και το ιταλικό. Επιπλέον, τα παρολί θα πρέπει να αποτελούνται από τρία σημεία και άνω, όλα στην αγορά του 1Χ2 και όλα με ελάχιστη απόδοση 1.50.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και θα δικαιούνται την αποζημίωση, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Για σήμερα η Goalbet έχει ανακοινώσει τους αγώνες Αννόβερο-Βόλφσμπουργκ και Λεβάντε-Ρεάλ Σοσιεδάδ με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία