Επιστροφή χρημάτων έως και 50 ευρώ στη Betsonic

Η εταιρία στοιχημάτων Betsonic δίνει στα νέα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα χρήματα που θα χάσουν στο πρώτο τους στοίχημα, μειώνοντας έτσι το ρίσκο στοιχηματισμού που συνοδεύει τους παίχτες από την πρώτη τους κιόλας πρόβλεψη.

 

Αναλυτικότερα, η Betsonic επιστρέφει έως και 50 ευρώ από τα χρήματα που θα χάσουν τα νέα μέλη της, όταν τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα. Προκειμένου, όμως, να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυτά τα χρήματα, οι παίχτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κατάθεση. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα, το οποίο θα πρέπει να έχει τη μορφή παρολί και να αποτελείται από τρία σημεία, με συνολική αξία που δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ. Ωστόσο, δε συμμετέχουν στην προσφορά όλα τα στοιχήματα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Betsonic, αλλά όσα θα τοποθετηθούν σε αγώνες της αγγλικής Premier League, της ισπανικής Primera Division, της ιταλικής Serie A, της γερμανικής Bundesliga, του Champions League και του Europa League.

 

Αν οι παίχτες που τοποθετήσουν το εν λόγω στοίχημα χάσουν σε μία από τις τρεις τους επιλογές, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Betsonic, στο support@betsonic.com, και τα χρήματα που έχασαν θα επιστραφούν στον λογαριασμό τους.

 

Ακόμη κι αν χάσουν σε δύο ή περισσότερα σημεία, όμως, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ξανά την επιστροφή των χρημάτων που έχασαν. Για να κάνουν κάτι τέτοιο, θα πρέπει να προχωρήσουν στην επόμενή τους κατάθεση και να τοποθετήσουν ξανά ένα παρολί τριών σημείων. Αν αυτή τη φορά προβλέψουν λάθος σε ένα από τα τρία σημεία, θα λάβουν την επιστροφή χρημάτων.

 

Τα χρήματα, τέλος, που θα επιστραφούν στον λογαριασμό τους θα έχουν τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού προχωρήσουν στο τζιράρισμα της αξίας τους επί πέντε φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.75 και άνω. Η διορία που έχουν για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αυτή είναι 30 ημέρες.

Η Betsonic ανήκει στις εταιρίες στοιχήματων που προσφέρουν και παιχνίδια όπως καζίνο (live και online),πόκερ,κίνο,μπίνγκο και πόλλα άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betsonic και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betsonic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία