Αποζημίωση για επιλεγμένα χαμένα παρολί υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών στο ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από ευκαιρίες στοιχηματισμού, ειδικά σε κορυφαία πρωταθλήματα, όπως το αγγλικό, το γαλλικό και το γερμανικό, και τα μέλη της Goalbet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, τοποθετώντας μονά ή παρολί στοιχήματα. Όσοι επιλέξουν τον δεύτερο δρόμο, μάλιστα, θα μπορέσουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά της Goalbet.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα που θα χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Με αυτόν τον τρόπο, όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει πρωτίστως να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Το παρολί που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να αποτελείται από τέσσερα σημεία σε αντίστοιχους αγώνες του αγγλικού, του γαλλικού ή του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και να περιέχει αποκλειστικά προβλέψεις στο 1Χ2. Εφόσον καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις, δεν έχουν καμία σημασία η αξία και οι αποδόσεις του δελτίου.

Τέλος, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, απλά στέλνοντας το ID του δελτίου τους, μέσω e-mail.

 

Η τελική προϋπόθεση και η αποζημίωση της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά. Ωστόσο, μόνον αυτοί που θα χάσουν υπό μία βασική προϋπόθεση θα δικαιούνται την αποζημίωση που μοιράζει η Goalbet. Συγκεκριμένα, την αποζημίωση θα δικαιούνται μόνον όσοι χάσουν εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης.

Οι παίχτες αυτοί θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή ύψους ίσου με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος την αποζημίωση αυτήν μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία