Δύο προσφορές της Sportingbet για το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ

Μετά την προηγούμενη νίκη του, ο Παναθηναϊκός ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague, σε βάρος της ΤΣΣΚΑ, την οποία αντιμετωπίζει απόψε. Παράλληλα, οι παίχτες του στοιχήματος ελπίζουν σε αυξημένα κέρδη ή σε μείωση του ρίσκου, εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Sportingbet.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε δύο προσφορές για όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του αποψινού αγώνα μπάσκετ. Η πρώτη από αυτές υπόσχεται αύξηση των κερδών, μέσω ενός bonus 5%, ενώ η δεύτερη μείωση του ρίσκου, μέσω επιστροφής των χαμένων χρημάτων.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα δικαιούνται ένα bonus 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη τους. Το bonus δικαιούνται, μάλιστα, και όσοι τοποθετήσουν παρολί, αρκεί όλα τα σημεία τους να διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Αντίστοιχα, όσοι τοποθετήσουν ένα στοίχημα σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα και χάσουν, μπορούν να πάρουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, έως και το ποσό των 100 ευρώ, αν επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει τουλάχιστον 10 τρίποντα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν το σενάριο αυτό επαληθευθεί, οι παίχτες που στοιχημάτισαν στις αγορές του χάντικαπ, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου και πρόβλεψαν λάθος θα λάβουν πίσω έως και 100 ευρώ από τα χρήματα που έχασαν.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, τα χρήματα που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα έχουν τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

 

Οι δύο προσφορές της Sportingbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, για το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ, λοιπόν, αυξάνουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε επιλεγμένες αγορές, χάρη στο bonus και στην επιστροφή χρημάτων.

Στον προηγούμενο αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ η Sportingbet χάρισε στα μέλη της επιστροφή χρημάτων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία