Νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα

Μπορεί σήμερα τα περισσότερα βλέμματα των παιχτών του στοιχήματος να είναι στραμμένα στην Ευρώπη και στους αγώνες του Nations League, αλλά οι ευκαιρίες στοιχηματισμού δεν περιορίζονται στα όρια της γηραιάς ηπείρου. Οι ομάδες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος αγωνίζονται και υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις. Και παράλληλα προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους πραγματοποιήσουν προβλέψεις στους αγώνες τους.

Η Goalbet, μάλιστα, φροντίζει και για αυτούς τους παίχτες και τους δίνει την ευκαιρία να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα μειωμένου ρίσκου. Η νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας υπόσχεται να αποζημιώσει όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της και χάσουν, εξαιτίας του ότι κάποιος αγώνας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος λήξει με σκορ 0-0.

 

Ποιοι δικαιούνται την αποζημίωση της Goalbet;

Για να μπορέσουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος με μειωμένο ρίσκο, τα μέλη της Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα, συμπεριλαμβάνοντας τουλάχιστον τρεις αγώνες της διοργάνωσης. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα, να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 και να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους. Έπειτα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν τις εξελίξεις στους αγώνες.

Εφόσον, λοιπόν, ένας από τους αγώνες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος που επέλεξαν λήξει με σκορ 0-0, όσοι έχουν προβλέψει λάθος και έχουν χάσει θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα έχει τη μορφή πριμ και θα καλύπτει 100% το χαμένο τους ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Το πριμ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ θα γίνει διαθέσιμο προς ανάληψη, εφόσον καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet.

Για σήμερα η Goalbet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, προσφέρει δύο αγώνες του Nations League με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία