Αγώνες ποδοσφαίρου με μειωμένο ρίσκο στην εταιρία στοιχημάτων Interwetten

H εταιρία στοιχημάτων Interwetten επιλέγει κάθε μήνα τον κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην καθιερωμένη προσφορά εξασφάλισης για το 0-0. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα στους κορυφαίους αγώνες και δουν τα χρήματά τους να χάνονται, επειδή το σκορ θα έχει παραμείνει στο 0-0.

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας ανακοίνωσαν τους επόμενους τρεις αγώνες ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στην προσφορά, προκειμένου οι παίχτες να στοιχηματίσουν σε αυτούς με μειωμένο ρίσκο.

 

Οι νέοι αγώνες της προσφοράς της Interwetten

Αναλυτικότερα, η Interwetten η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε τρεις νέους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται τους επόμενους τρεις μήνες (ένας αγώνας ανά μήνα). Πρόκειται για την αναμέτρηση της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, που διεξάγεται στις 14 Ιανουαρίου, την αναμέτρηση του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν που διεξάγεται στις 14 Φεβρουαρίου και την αναμέτρηση της Bundesliga ανάμεσα σε ΡΜ Λειψία και Μπάγερν Μονάχου που διεξάγεται στις 18 Μαρτίου.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η συγκεκριμένη προσφορά θα τεθεί σε ισχύ μόνον αν οι παραπάνω αγώνες λήξουν χωρίς γκολ, με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι θα έχουν δηλώσει συμμετοχή στην προσφορά και έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα δικαιούνται μια αποζημίωση (με τη μορφή πριμ), αξίας ίσης με του χαμένου τους ποσού, έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

Οι ενδιαφερόμενοι, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μια ημέρα πριν τον επιλεγμένο αγώνα και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία