Διπλή ποδοσφαιρική προσφορά στην Sportingbet σε Superleague και Premier League

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet έχει επιστρέψει στις προσφορές της και δίνει σήμερα στα μέλη της μια διπλή ευκαιρία: είτε να προσθέσουν ένα μπόνους στα κέρδη από τα νικητήρια στοιχήματά τους είτε να λάβουν μια επιστροφή χρημάτων στα χαμένα. Η προσφορά ισχύει για δύο επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται απόψε, στο πλαίσιο της ελληνικής Superleague και της αγγλικής Premier League.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στον αγώνα ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη των νικητήριων στοιχημάτων τους. Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ανεξάρτητα από την στοιχηματική αγορά. Επιπλέον, συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα, ως και τα μεσάνυχτα.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Άρσεναλ θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, εφόσον ο Ζιρού σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση, η Sportingbet θα επιστρέψει έως και 100 ευρώ στους παίχτες που έχουν επιλέξει συγκεκριμένες αγορές και έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Αναλυτικότερα, στην προσφορά συμμετέχουν οι αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Και οι δύο προσφορές, τέλος, υπόσχονται χρήματα με τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει πως όσοι τις εκμεταλλευτούν και εξασφαλίσουν χρήματα (μέσω του bonus ή της επιστροφής) θα πρέπει να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη. Αναλυτικότερα, απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω. Τα χρήματα, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και μάλιστα αποτελεί μεγάλο χορηγό της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία