Δύο προσφορές στο μπάσκετ από την Sportingbet

Οι λάτρεις του μπάσκετ έχουν απόψε αυξημένα… καθήκοντα, καθώς κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης τίθενται αντιμέτωπες στο πλαίσιο των ομίλων του EuroCup και οι αναμετρήσεις τους παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον σε αυτές, βέβαια, δε θα βρουν μόνον όσοι τις παρακολουθήσουν, αλλά και όσοι στοιχηματίσουν σε αυτές, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη εκμεταλλεύομενοι τις προσφορές που παρέχουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

 

Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και δύο προσφορές, προκειμένου είτε να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λιέτουβος Ρίτας, ο οποίος ξεκινά στις 19:00. Όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να κερδίσουν ένα μπόνους 5% και να το προσθέσουν στα κέρδη τους. Για να κερδίσουν αυτό το bonus, μάλιστα, αρκεί να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Παράλληλα, μπορούν να τοποθετήσουν και μονά στοιχήματα και παρολί – στη δεύτερη περίπτωση, όμως, θα πρέπει όλα τα σημεία του να αποτελούνται από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η δεύτερη προσφορά αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Νεπτούνας και ΑΕΚ, ο οποίος επίσης ξεκινά στις 19:00. Χάρη σε αυτή την προσφορά, όσοι επιλέξουν συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές και χάσουν θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν έως και 100 ευρώ από τα χρήματά τους. Για να γίνει, όμως, κάτι τέτοιο, θα πρέπει ο Μαυροκεφαλίδης της ΑΕΚ να σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εφόσον κάτι τέτοιο επαληθευθεί, δικαίωμα επιστροφής θα έχουν όσοι στοιχημάτισαν στις αγορές του χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτου δεκαλέπτου και έχασαν.

 

Τα χρήματα του στοιχηματικού μπόνους ή της επιστροφής, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την επόμενη εργάσιμη ημέρα, έως τις 20:00. Τα χρήματα αυτά, όμως, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς απαιτείται πρώτα το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία