Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της Primera Division προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Οι αγώνες της ισπανικής Primera Division επέστρεψαν, μετά από απουσία μερικών μηνών, και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να το γιορτάσουν, απολαμβάνοντας όχι μόνο θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και ευκαιρίες στοιχηματισμού, καθώς και προσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες μπορούν να μειώσουν το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν. Μια τέτοια προσφορά θα βρουν και στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet, η οποία υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του ισπανικού ποδοσφαίρου και χάσουν.

Αναλυτικότερα, τα μέλη της Goalbet μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν το παρολί τους χάσει και ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει λήξει με λευκή ισοπαλία.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 3 αγώνες από την Primera Division, το οποίο να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Σεβίλλη-Μπέτις που προσφέρεται με 0% γκανιότα). Επιπλέον, κάθε στοίχημα θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game. Οι αποδόσεις που θα επιλέξουν οι παίχτες, καθώς και η αξία του παρολί δεν έχουν σημασία.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet, που να αναφέρει το ID του δελτίου τους.

Έπειτα, το μόνο που απομένει να κάνουν οι παίχτες είναι να περιμένουν να διευθετηθεί το παρολί τους. Αν χάσει και ένας από τους αγώνες που έχουν συμπεριλάβει λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα είναι διαθέσιμο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, υπό την προϋπόθεση ότι θα τζιραριστεί η αξία του, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που αναφέρει η εταιρία στοιχήματος Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία