Διπλή προσφορά από την Sportingbet στο ποδόσφαιρο

Όπως συμβαίνει σε καθημερινή σχεδόν βάση, η εταιρία στοιχήματος Sportingbet ανακοίνωσε σήμερα μια διπλή προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια προσφορά που περιλαμβάνει δύο αγώνες ποδοσφαίρου, σε κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και υπόσχεται είτε μπόνους είτε επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Αναλυτικότερα, την προσφορά θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν σήμερα είτε στο Ντόρτμουντ-Χέρτα του γερμανικού Κυπέλλου είτε στο Μπολόνια-Μίλαν του ιταλικού πρωταθλήματος. Ανάλογα με τον αγώνα που θα επιλέξουν, θα διεκδικήσουν και κάτι διαφορετικό.

 

Στοιχηματίζοντας στο Ντόρτμουντ-Χέρτα, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές (εκτός από αυτές του live στοιχήματος), καθώς και τα παρολί. Στην περίπτωση των παρολί, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, στοιχηματίζοντας στο Μπολόνια-Μίλαν, οι παίχτες μπορούν να μειώσουν το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν, χάρη στην προσφορά της επιστροφής χαμένων χρημάτων. Κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει έως και 100 ευρώ από τα χαμένα του χρήματα, εφόσον καλύψει τις προϋποθέσεις και προβλέψει λάθος. Βασική προϋπόθεση, όμως, είναι να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Μπάκα να σκοράρει το πρώτο γκολ. Επιπλέον, στην προσφορά θα συμμετάσχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στο ακριβές σκορ, στο νικητής αγώνα και over/under, στο σκορ πρώτου ημιχρόνου, στο σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή στο λεπτό πρώτου γκολ.

 

Και οι δύο προσφορές, τέλος, θα ανταμείψουν τους παίχτες την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα θα έχουν και στις δύο περιπτώσεις τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Γερμανικό κύπελλο ή ιταλικό πρωτάθλημα και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν και στα δύο μέσω της Sportingbet καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία