Μειώνει το ρίσκο στο Βραζιλία-Βενεζουέλα η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

H Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα του Copa America και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να επαληθευθεί ένα συγκεκριμένο σενάριο στην αναμέτρηση. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τα παρολί στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, συμπεριλαμβάνοντας τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Βενεζουέλα.

Αναλυτικότερα, η εταρία στοιχημάτων Goalbet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο Copa America, συμπεριλαμβάνοντας το Βραζιλία-Βενεζουέλα, και στην περίπτωση που χάσουν υπό προϋποθέσεις, υπόσχεται να τους αποζημιώσει.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς της Goalbet

Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα, συμπεριλαμβάνοντας τον αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Βενεζουέλα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game, πριν τις 23:59, και να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Έπειτα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να την ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Τέλος, υπάρχει μία ακόμη προϋπόθεση, προκειμένου η Goalbet να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα των μελών της. Θα πρέπει να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Βενεζουέλα ή ο Ρόμπερτ Φιρμίνο ή ο Σάλομον Ρόντον. Σε αυτήν την περίπτωση και μόνο θα ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Εφόσον καλυφθούν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και θα έχουν χάσει θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα ισούται με το 100% των χαμένων χρημάτων, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά ότι απαιτείται να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθούν για ανάληψη.

Ο επιλεγμένος σημερινός αγώνας της Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας είναι αυτός ανάμεσα σε Βολιβία και Περού, που διεξάγεται για το Copa America.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία