Αυξημένα κέρδη στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο μπορούν και σήμερα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους. Η συγκεκριμένη προσφορά εξαλείφει την γκανιότα σε έναν επιλεγμένο αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και αναγκάζει τρεις συγκεκριμένες αποδόσεις να κινηθούν ανοδικά.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Γκόιας και Κορίνθιανς με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα.

 

Γκόιας-Κορίνθιανς με 0% γκανιότα στην Goalbet

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει έως την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Γκόιας και Κορίνθιανς, στις 03:30 τα ξημερώματα. Έως τότε, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην επιλεγμένη αγορά: αυτή του 1Χ2. Εκεί, άλλωστε, βρίσκονται οι τρεις αυξημένες αποδόσεις. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Και, παρόλο που θα πρόκειται από κέρδη που θα έχουν προκύψει από προσφορά, τα χρήματα που θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς τους θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Γκόιας-Κορίνθιανς

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και έχουν αυξηθεί, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.30 για νίκη της Γκόιας, 3.19 για ισοπαλία και 2.60 για νίκη της Κορίνθιανς. Πρόκειται για αποδόσεις που καταφέρνουν να κινηθούν πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία