Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ατλάντα Χοκς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Tα play-off του NBA δεν υπόσχονται μόνο πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολουθούν τους αγώνες που λαμβάνουν χώρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πολλές συγκινήσεις σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτούς, αλλά και αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν μια σειρά προσφορών που παρέχουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Η τελευταία προσφορά σε αυτή τη σειρά προέρχεται από τον Stoiximan και αφορά στον αποψινό αγώνα (στις 03:30 τα ξημερώματα) ανάμεσα σε Κλίβελαντ Καβαλίερς και Ατλάντα Χοκς.

 

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan, λοιπόν, υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ανακοινώνοντας αυξημένες αποδόσεις στα δύο σημεία της σχετικής αγοράς. Οι αποδόσεις αυτές είναι αποτέλεσμα της απόφασης των υπευθύνων να διατηρήσουν 0% γκανιότα. Με λίγα λόγια, οι υπεύθυνοι δε θα έχουν κέρδος από τα συγκεκριμένα στοιχήματα, αφού απουσιάζει η προμήθεια που διατηρούν σε αυτά, αλλά οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του τελικού αποτελέσματος στο Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ατλάντα Χοκς, λοιπόν, είναι αυξημένες και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Αναλυτικότερα, έχουν ως εξής: 1.28 για νίκη του Κλίβελαντ και 4.50 για νίκη της Ατλάντα. Προβλέποντας σωστά το νικητή, οι παίχτες θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Και το μόνο που έχουν να κάνουν, προκειμένου να συμμετέχουν σε αυτή την προσφορά, είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα οποιασδήποτε αξίας, πριν την έναρξη του αγώνα. Άλλωστε, η συγκεκριμένη προσφορά κατορθώνει να ξεχωρίσει από άλλες, χάρη στο γεγονός ότι δε ζητά πολλά ανταλλάγματα από τους παίχτες. Στους όρους συμμετοχής που τη συνοδεύουν δεν υπάρχει ούτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη. Το μόνο που ζητά η προσφορά της 0% γκανιότας είναι μια σωστή πρόβλεψη.

Πριν τέσσερις ημέρες οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά και ο Stoiximan ανακοίνωσε τον αγώνα με 0% γκανιότα για τα μέλη του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία