Τουρκία-Ισλανδία με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet υποδέχεται σήμερα τους προκριματικούς αγώνες του EURO 2020 και προσφέρει χιλιάδες στοιχήματα σε όσους σκοπεύουν να αναζητήσουν ευκαιρίες για κέρδη στις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων της Ευρώπης. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν και μια συμφέρουσα προσφορά, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Τουρκία και Ισλανδία.

Η προσφορά που ισχύει στον επιλεγμένο αγώνα είναι εκείνη της 0% γκανιότας. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται να ανταμείψουν όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλά στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα με αυξημένα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Τουρκία-Ισλανδία στο pre-game (πριν τις 19:00 που ξεκινά ο αγώνας) και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, αποτελεί βασική προϋπόθεση της προσφοράς το να προβλέψουν σωστά.

Έτσι, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Τουρκία-Ισλανδία και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, μέσω της προσφοράς. Τα κέρδη που θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των νικητών, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα αναλήψιμα.

 

Οι αποδόσεις που επηρεάζονται από την προσφορά

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του EURO και θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως την έναρξή του. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 1.75 για νίκη της Τουρκίας, 4.11 για ισοπαλία και 5.40 για νίκη της Ισλανδίας. Πρόκειται για τιμές που ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία