Δύο αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στον Stoiximan

H στοιχηματική εταιρία Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα σε δύο αγώνες από το αποψινό πρόγραμμα, δίνοντας στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς επιπλέον ρίσκο. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται σε Ελλάδα και Ιταλία.

 

Ο πρώτος από αυτούς τους αγώνες είναι εκείνος ανάμεσα σε Σκόντα Ξάνθη και ΑΕΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας και ξεκινά στις 15:30. Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 (εκεί που η γκανιότα απουσιάζει) είναι οι εξής: 3.80 για νίκη της Ξάνθης, 3.35 για ισοπαλία και 2.28 για νίκη της ΑΕΚ.

 

Ο δεύτερος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Σασουόλο και Γιουβέντους, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:45, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A. Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 5.70 για νίκη της Σασουόλο, 3.70 για ισοπαλία και 1.77 για νίκη της Γιουβέντους.

 

Και στους δύο αγώνες, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 είναι αυξημένες και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων. Η αύξηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια του bookmaker που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Αφού, λοιπόν, απουσιάζει, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Προκειμένου να διεκδικήσουν, όμως, οι παίχτες τα κέρδη αυτά, θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Και η πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα πρέπει να είναι, φυσικά, σωστή. Με τον τρόπο αυτό θα εισπράξουν τα επιπλέον κέρδη, χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει αυξημένο ρίσκο και χωρίς να χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους, προκειμένου να είναι σε θέση να τα μεταφέρουν από τον λογαριασμό τους. Τέτοιοι όροι, άλλωστε, απουσιάζουν από την προσφορά της 0% γκανιότας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία