Στοίχημα με 0% γκανιότα* στο Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης απο τη Novibet

Οι αγώνες της Euroleague συνεχίζουν και σήμερα, κλείνοντας μια ιδιαίτερα έντονη εβδομάδα για τις ομάδες που συμμετέχουν. Παράλληλα, συνεχίζεται και σήμερα η προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet που υπόσχεται σε όσους στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους αγώνες μπάσκετ της διοργάνωσης την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε αποδόσεις που ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή

Όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούν να εκμεταλλευτούν δύο αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις βρίσκονται στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα και κυμαίνονται σε υψηλότερα από το κανονικό επίπεδα, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Η Novibet αποφάσισε να στερηθεί τη δική της προμήθεια (η οποία παρακρατείται χάρη στη μείωση κάθε απόδοσης που φέρνει το ποσοστό της γκανιότας*), προκειμένου να ανακοινώσει υψηλότερες αποδόσεις.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις για το νικητή στον αποψινό αγώνα της Euroleague έχουν ως εξής: 1.62 για νίκη του Ολυμπιακού και 2.35 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Η προσφορά** αφορά μόνο στα δύο παραπάνω σημεία και υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν και προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Πάνω από το μέσο όρο της αγοράς

Οι αποδόσεις της Novibet, μάλιστα, υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα υπόσχονται οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού στα συγκεκριμένα σημεία. Άλλωστε, κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι οι περισσότερες εταιρίες του ανταγωνισμού έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις, καθώς διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Ποιοι δικαιούνται τα κέρδη;

Στην προσφορά** μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα μέλη της Novibet, ανεξάρτητα από το ποσό που θα στοιχηματίσουν ή τον τύπο στοιχήματος που θα τοποθετήσουν. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:00.

Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα, ώστε να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος, πόσο μάλλον τα αυξημένα που υπόσχεται η προσφορά**. Τα επιπλέον κέρδη που θα προκύψουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, ώστε να απελευθερωθούν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία