Παναθηναϊκός-Εφές με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα την Εφές, με σκοπό να φτάσει σε μία ακόμη νίκη που θα του εξασφαλίσει την παρουσία του στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague. Παράλληλα, αρκετοί παίχτες του στοιχήματος έχουν σήμερα σκοπό να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη με τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στον αγώνα. Για να κατορθώσουν κάτι τέτοιο, βέβαια, θα πρέπει να ισορροπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση μεταξύ αποδόσεων και ρίσκου.

 

Για κάποιους παίχτες, όμως, η αποστολή αυτή είναι ευκολότερη, χάρη στον… σύντομο δρόμο που προσφέρει ο Stoiximan. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στο Παναθηναϊκός-Εφές, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή να έχουν αυξηθεί, χωρίς να έχει αυξηθεί παράλληλα το ρίσκο. Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερα κέρδη με το ίδιο ρίσκο.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, επιτρέπει στις αποδόσεις να μη μειωθούν, εξαιτίας της γκανιότας. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, ώστε να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker, και από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0% υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στον νικητή του αποψινού αγώνα της Euroleague.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα μπάσκετ: 1.33 για νίκη του Παναθηναϊκού και 4.00 για νίκη της Εφές. Οι εν λόγω αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά του Stoiximan, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Η προσφορά του Stoiximan, τέλος, ισχύει έως τις 21:45, που ξεκινά ο αγώνας. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν νωρίτερα τα στοιχήματά τους, να επιλέξουν την αγορά του νικητή και να προβλέψουν σωστά, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία