0% γκανιότα* στο μπάσκετ από τη Novibet

Το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική επικαιρότητα είναι φτωχή αυτές τις ημέρες ώθησε την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet να αλλάξει λίγο το πρόγραμμα προσφορών** της και να συμπεριλάβει σε αυτό και τον αποψινό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε Ούλκερ και Αναντολού Εφές. Ο εν λόγω αγώνας μπάσκετ διεξάγεται στο πλαίσιο του τουρκικού Super Cup και οι δύο ομάδες υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις. Η Novibet, όμως, υπόσχεται με τη σειρά της αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα μπάσκετ, με αποτέλεσμα τα δύο σημεία που προβλέπουν το νικητή του αγώνα να συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις ουσιαστικά δε μειώθηκαν ποτέ, καθώς η γκανιότα*, η προμήθεια που οφείλεται για τη μικρή μείωσή τους, προκειμένου η Novibet να εξασφαλίσει κέρδος από τα στοιχήματα, βρίσκεται στο 0%. Έτσι, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Η Novibet, λοιπόν, ενεργοποίησε την προσφορά** της 0% γκανιότας* στο μπάσκετ και ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή στον αποψινό αγώνα: 1.50 για νίκη της Ούλκερ και 3.00 για νίκη της Εφές. Οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο της αγοράς, καθώς οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά**, τέλος, ισχύει έως το τζάμπολ του αγώνα και οι αυξημένες αποδόσεις δε θα μεταφερθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Επιπλέον, οι παίχτες μπορούν να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η απουσία της γκανιότας* μόνο εφόσον στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή και προβλέψουν σωστά. Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη τους με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία