Μάιντζ-Γκλάντμπαχ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι λάτρεις του ποδοσφαίρου που στοιχηματίζουν online ετοιμάζονται για τους αγώνες του αγγλικού FA Cup, και οι υπόλοιπες κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης υπόσχονται κάποιους εξαιρετικά ενδιαφέροντες αγώνες, ήδη από σήμερα. Και ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει ένα αμφίρροπο ντέρμπι για τη γερμανική Bundesliga. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Μάινζ και Γκλάντμπαχ, ο οποίος είναι ανοιχτός σε κάθε πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό του αποτέλεσμα.

 

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν, μάλιστα, στον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Stoiximan και να διεκδικήσουν ακόμη υψηλότερα κέρδη, προβλέποντας το τελικό αποτέλεσμα. Ο αμφίρροπος χαρακτήρας του αγώνα έχει ως αποτέλεσμα τις υψηλές αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και, χάρη στην προσφορά του Stoiximan, αυτές οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο!

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, διατηρεί 0% γκανιότα στο Μάιντζ-Γκλάντμπαχ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της επιλεγμένης αγοράς να έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Η απουσία της γκανιότας (της προμήθειας που ευθύνεται για μείωση των αποδόσεων) έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον Stoiximan θα δουν αποδόσεις που κυμαίνονται σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις ήδη υψηλές αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει άλλες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα της Bundesliga: 2.82 για νίκη της Μάιντζ, 3.70 για ισοπαλία και 2.64 για νίκη της Γκλάντμπαχ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χωρίς παράλληλα να αυξάνουν το ρίσκο.

 

Παράλληλα, δεν αυξάνονται ούτε οι υποχρεώσεις των παιχτών που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, προκειμένου να στοιχηματίσουν στις αυξημένες αποδόσεις, είναι να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Μάιντζ και Γκλάντμπαχ και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον, οι προβλέψεις τους είναι σωστές, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να παραχωρήσουν επιπλέον ανταλλάγματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία