Αργεντινή-Χιλή με 0% γκανιότα* στη Novibet

Απόψε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ξεκινούν τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 στη Ν. Αμερική και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους λατινοαμερικανούς μάγους της μπάλας στην προσπάθειά τους να προκριθούν στον θεσμό, προσφέροντας θέαμα και, φυσικά κέρδη. Την αρχή θα κάνει στη 1:30 τα ξημερώματα ο αγώνας ανάμεσα σε Αργεντινή και Χιλή.

Ο εν λόγω αγώνας, μάλιστα, υπόσχεται περισσότερα κέρδη στα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, εφόσον βέβαια επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet

Η Novibet ανακοινώνει καθημερινά έναν αγώνα, στον οποίο διατηρεί 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις της να έχουν αυξηθεί σε επιλεγμένα σημεία. Η γκανιότα* ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης, προκειμένου να εξασφαλίσει προμήθεια η Novibet, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0% οι επιλεγμένες αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet, μάλιστα, δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που ζητά, άλλωστε, είναι μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξή του.

 

Αυξημένες αποδόσεις και περισσότερα κέρδη

Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αργεντινή και Χιλή. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.50 για νίκη της Αργεντινής, 4.49 για ισοπαλία και 8.40 για νίκη της Χιλής.

Συγκρίνοντας τις αποδόσεις αυτές με τις αντίστοιχες ιστοσελίδων του ανταγωνισμού που διατηρούν κανονικά γκανιότα*, διαπιστώνουμε ότι είναι υψηλότερες – επομένως υπόσχονται και περισσότερα κέρδη. Άλλωστε, οι αποδόσεις της Novibet κινούνται πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού, χάρη στην απουσία της γκανιότας* που φέρνει η προσφορά**.

 

Κέρδη με τη μορφή μετρητών

Όσοι έχουν συνηθίσει, μάλιστα, να κερδίζουν χρήματα μέσω άλλων προσφορών** και να πρέπει να τζιράρουν την αξία τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν, θα εκπλαγούν ευχάριστα με τη συγκεκριμένη προσφορά**. Άλλωστε, ακόμη και τα επιπλέον κέρδη θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να έχουν κάποια άλλη υποχρέωση.

Τέλος την προσφορά** αυτή μπόρούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας από το 2012.

Για την παραπάνω προσφορά** ισχύουν οι σχετικοί όροι και οι προϋποθέσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία