Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες (αν όχι ο πιο ενδιαφέρων) του σημερινού προγράμματος του Champions League είναι αυτός ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος διεξάγεται στις 21:45. Πρόκειται, άλλωστε, για μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και το θέαμα είναι εξασφαλισμένο – όπως εξασφαλισμένες είναι και οι συγκινήσεις, αλλά και οι αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες.

 

Στον Stoiximan, μάλιστα, είναι εξασφαλισμένες και κάποιες αυξημένες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα του Champions League. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος έχει ανακοινώσει, άλλωστε, πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Και αυτό δε μπορεί να σημαίνει παρά ένα πράγμα: πως οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς είναι αυξημένες, χάρη στην απουσία της καθιερωμένης προμήθειας. Η προμήθεια αυτή, γνωστή ως γκανιότα, ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker και η απουσία της φέρνει αυξημένες αποδόσεις και κέρδη για όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 1.55 για νίκη της Μπαρτσελόνα, 4.95 για ισοπαλία και 6.40 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Καθεμία από τις αποδόσεις έχει αυξηθεί σε βαθμό που να ξεπερνά τον μέσο όρο της αγοράς και τις περισσότερες από τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει όσες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Η προσφορά του Stoiximan, τέλος, ισχύει έως την έναρξη του αγώνα και αποκλειστικά για όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες αυτοί, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία