Αυξημένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη Mybet

Οι επόμενες ημέρες διαθέτουν αρκετούς ποδοσφαιρικούς αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος και πολλοί από αυτούς υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Mybet εκμεταλλευτούν τη νέα της προσφορά. Πρόκειται για μια προσφορά που αυξάνει επιλεγμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, χάρη στη μείωση της γκανιότας.

 

Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί η Mybet σε κάθε στοίχημα και, από τη στιγμή που έχει μειωθεί, κάποιες αποδόσεις έχουν με τη σειρά τους αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά ονομάζεται «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις» και αφορά στους παρακάτω αγώνες των επόμενων ημερών:

 

  • Ρόμα-Φιορεντίνα (ο αγώνας διεξάγεται στις 4 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Serie A, και οι αποδόσεις του έχουν αυξηθεί στο 103,3%)

 

  • Τότεναμ-Άρσεναλ (ο αγώνας διεξάγεται στις 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Premier League, και οι αποδόσεις του έχουν αυξηθεί στο 104%)

 

  • Γουότφορντ-Λέστερ (ο αγώνας διεξάγεται στις 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Premier League, και οι αποδόσεις του έχουν αυξηθεί στο 104%)

 

  • Σασσουόλο-Μίλαν (ο αγώνας διεξάγεται στις 6 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Serie A, και οι αποδόσεις του έχουν αυξηθεί στο 103,28%)

 

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της Mybet,βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του κάθε αγώνα και θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα, έως και την έναρξή του. Το μόνο, λοιπόν, που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στους επιλεγμένους αγώνες, στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη κάθε αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να μπορέσουν οι παίχτες να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών όπως καζίνο,πόκερ και πολλά άλλα τυχερά παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία