Με 0% γκανιότα ξεκινά η φάση των 16 του Μουντιάλ στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στους αγώνες του Μουντιάλ έκαναν ένα διάλειμμα την Παρασκευή, αλλά το Σάββατο πλησιάζει και περιλαμβάνει τους πρώτους αγώνες της φάσης των 16. Πρόκειται για δύο αγώνες, αυτόν ανάμεσα σε Γαλλία και Αργεντινή και αυτόν ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Πορτογαλία. Και οι δύο αγώνες, μάλιστα, προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 στην στοιχηματική εταιρία Goalbet.

Η Goalbet ανακοίνωσε τη νέα διπλή προσφορά της ήδη από το πρωί της Παρασκευής και οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους αρκετό χρόνο, προκειμένου να αποφασίσουν τις προβλέψεις τους και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, είτε στον έναν από τους δύο αγώνες είτε και στους δύο.

 

Γαλλία-Αργεντινή και Ουρουγουάη-Πορτογαλία με 0% γκανιότα

Χάρη στην προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet, τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στους πρώτους αγώνες της φάσης των 16 θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Βέβαια, θα πρέπει να καλύψουν τους όρους της προσφοράς, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 κάθε αγώνα. Και, όπως είναι φυσικό, για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις στους δύο αγώνες του Μουντιάλ

Από τη στιγμή που η Goalbet αποφάσισε να διατηρήσει 0% γκανιότα στους δύο αγώνες του Μουντιάλ, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 αυξήθηκαν ως εξής: στον πρώτο αγώνα, η απόδοση για νίκη της Γαλλίας είναι στο 2.53, για ισοπαλία στο 3.06 και για νίκη της Αργεντινής στο 3.56, ενώ στον δεύτερο, η απόδοση για νίκη της Ουρουγουάης είναι στο 2.91, για ισοπαλία στο 3.01 και για νίκη της Πορτογαλίας στο 3.06. Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορεί το Μουντιάλ να έχει ρεπό για μια μέρα αλλά αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τις διπλές προσφορές της Goalbet, έτσι όπως προσέφερε την Πέμπτη 0% γκανιότα στους αγώνες Σενεγάλη-Κολομβία και Αγγλία-Βέλγιο, συνεχίζει με τους αγώνες του Σαββάτου. Προσφορές συμφέρουσες τις οποίες μπορούν κάλλιστα να επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία