Ενισχυμένα κέρδη στο γερμανικό ποδοσφαίρο από την εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Η προσφορά που έχει συνδεθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη με το όνομα της νόμιμης εταιρείας στοιχημάτων Goalbet είναι αυτή της 0% γκανιότας. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας, άλλωστε, φροντίζουν ώστε να προσφέρουν σε τακτά χρονικά διαστήματα αγώνες ποδοσφαίρου με μηδενική προμήθεια, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται αυξημένες οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Η προσφορά της 0% γκανιότας έχει ενεργοποιηθεί και σήμερα και αφορά στο γερμανικό ποδόσφαιρο και στη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga. Συγκεκριμένα, με 0% γκανιότα μπορούν να στοιχηματίσουν σήμερα όσοι επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Καϊζερσλάουτερν και Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ.

 

0% γκανιότα στο Καϊζερσλάουτερν – Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet αφορά αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 του Καϊζερσλάουτερν – Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ. Εκεί, η καθιερωμένη προμήθεια έχει μηδενιστεί, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου της δεύτερης κατηγορίας της Bundesliga έχουν ως εξής: 2.75 για νίκη της Καϊζερσλάουτερν, 3.49 για ισοπαλία και 2.78 για νίκη της Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν με ευκολία να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

Τα οφέλη της προσφοράς της Goalbet

Όσοι, λοιπόν, αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερο ρίσκο. Άλλωστε, το μόνο που αλλάζει στις αποδόσεις είναι η εξάλειψη της προμήθειας που διατηρεί ο bookmaker.

Βασικό όφελος είναι επίσης το γεγονός ότι όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα ανταλλάγματα που ζητά η προσφορά, άλλωστε, είναι ελάχιστα και δεν αυξάνουν περισσότερο το ρίσκο. Και, φυσικά, είναι αυτονόητο ότι τα επιπλέον κέρδη που θα προκύψουν χάρη στην προσφορά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Καϊζερσλάουτερν και Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ δεν έχουν παρά να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στην Goalbet και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:30 και, φυσικά, να αποτελούνται από μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία