Ενισχυμένη αξία στο Λειψία-Πόρτο από την στοιχηματική εταιρεία Novibet

Όπως είναι φυσικό, μία διοργάνωση έρχεται σήμερα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος και αυτή δεν είναι άλλη από το Champions League που επιστρέφει με τη φάση των ομίλων και φέρνει αντιμέτωπες τις κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Και το σημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης είναι αρκετά πλούσιο, αλλά ο αγώνας που ξεχωρίζει στην στοιχηματική εταιρεία Novibet είναι αυτός ανάμεσα σε Λειψία και Πόρτο. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν παρουσιάζει μόνο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά αποτελεί και αντικείμενο της σημερινής προσφοράς** της ιστοσελίδας.

Συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του Λειψία-Πόρτο, με αποτέλεσμα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν να αποκτούν αυτόματα ενισχυμένη αξία.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Λειψία-Πόρτο

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, λοιπόν, η εταιρεία στοιχημάτων έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Εξάλλου, απουσιάζει εντελώς η προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker στα συγκεκριμένα σημεία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί.

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 2.14 για νίκη της Λειψίας, 3.65 για ισοπαλία και 3.85 για νίκη της Πόρτο. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, η οποία διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος  δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 του Λειψία-Πόρτο. Επιπλέον, για να λάβουν οποιοδήποτε κέρδος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία