Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Σχεδόν σε καθημερινή βάση, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που παίρνουν, στοιχηματίζοντας σε σημεία με ενισχυμένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις στα σημεία αυτά ενισχύονται μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας, την οποία ενεργοποιούν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας. Και, χάρη σε αυτή την προσφορά, οι παίχτες μπορούν να διεκδικούν περισσότερα χωρίς να ρισκάρουν περισσότερα.

Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία τέθηκε και σήμερα σε ισχύ και αφορά σε επιλεγμένα σημεία ενός αγώνα. Ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτός της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Μάλαγα και Εσπανιόλ. Και όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη στην αγορά του 1Χ2, χωρίς επιπλέον ρίσκο.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

Η προσφορά της 0% γκανιότας λειτουργεί χάρη στην απόφαση των υπευθύνων της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet να μηδενίσουν την προμήθεια που διατηρούν στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Χωρίς την προμήθεια, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις, με αποτέλεσμα να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Με τις αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί, λοιπόν, η Goalbet ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, όσον αφορά στην αξία των αποδόσεων του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάλαγα και Εσπανιόλ. Με άλλα λόγια, προσφέρει αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet για το Μάλαγα-Εσπανιόλ

Η προσφορά της Goalbet ισχύει μόνο στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division και οι συγκεκριμένες αποδόσεις είναι οι μόνες που αυξήθηκαν. Αναλυτικότερα, έχουν ως εξής: 2.75 για νίκη της Μάλαγα, 3.17 για ισοπαλία και 3.06 για νίκη της Εσπανιόλ.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η προσφορά της 0% γκανιότας ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Μάλαγα-Εσπανιόλ, πριν την έναρξη του αγώνα στις 22:00. Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι κερδίσουν θα εξασφαλίσουν τα χρήματα που δικαιούνται με τη μορφή μετρητών, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για προσφορά. Με άλλα λόγια, τα κέρδη από το Μάλγα-Εσπανιόλ θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρείς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Να σας ενημερώσουμε πως η Goalbet δεν είναι η μόνη από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας που ανακοίνωσε με 0% γκανιότα τον αγώνα Μάλαγα-Εσπανιόλ, το ίδιο ανακοίνωσε πως θα προσφέρει και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία