Ενισχυμένα κέρδη στο Στόουκ-Λίβερπουλ μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Και σήμερα, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε αγώνες αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς η Premier League βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με αγώνες που προκαλούν τους παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη. Προκλητική είναι και η σημερινή προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, η οποία υπόσχεται ενισχυμένα κέρδη σε έναν από τους σημερινούς αγώνες της Premier League, αρκεί οι παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά.

Η συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας. Ισχύει στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Στόουκ και Λίβερπουλ και αφορά σε όσα στοιχήματα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και οι παίχτες μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αλλά χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Στόουκ και Λίβερπουλ έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η καθιερωμένη προμήθεια που λαμβάνοι οι εταιρίες στοιχημάτων (η γνωστή γκανιότα) βρίσκεται στο 0%. Έτσι, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από το κανονικό, καθώς και περισσότερα από τον ανταγωνισμό. Χάρη στην προσφορά, άλλωστε, οι αποδόσεις της Goalbet ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League: 6.40 για νίκη της Στόουκ, 4.70 για ισοπαλία και 1.57 για νίκη της Λίβερπουλ.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η συμμετοχή στη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι απλούστατη. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας – άλλωστε, οι αυξημένες αποδόσεις δεν πρόκειται να μεταφερθούν στο live στοίχημα. Τα κατάλληλα στοιχήματα είναι όσα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Στόουκ-Λίβερπουλ. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Τέλος και σήμερα όπως και χτες η Goalbet ανακοίνωσε την προσφορά της 0% γκανιότας για την Premier League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία