Νιγηρία – Ν. Αφρική με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

H ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet καλύπτει στοιχηματικά τους προημιτελικούς του Κόπα Άφρικα και προσφέρει έναν από αυτούς με αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η σημερινή προσφορά** αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Νιγηρία και Ν. Αφρική και υπόσχεται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, άλλωστε, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν περιοριστεί, εξαιτίας της γκανιότας*, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Οι παίχτες, λοιπόν, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας*, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Νιγηρία και Ν. Αφρική. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 (εκείνο που πιστεύουν ότι θα επαληθευθεί με το τέλος του αγώνα). Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**. Και στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα της αυξημένης απόδοσης που επέλεξαν.

Τα κέρδη όσων εκμεταλλευτούν την προσφορά** και προβλέψουν σωστά, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Novibet στο 1Χ2 του σημερινού προημιτελικού του Κόπα Άφρικα έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*: 2.26 για νίκη της Νιγηρίας, 3.10 για ισοπαλία και 4.18 για νίκη της Νότιας Αφρικής. Οι αποδόσεις αυτές, όχι μόνο έχουν αυξηθεί, αλλά ξεπερνούν και τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία