Μπάμπεργκ-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα* στη Novibet

Τα περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα αυτές τις ημέρες στο ποδόσφαιρο και στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις που σταδιακά κάνουν το ντεμπούτο τους μέσα στο 2017. Ωστόσο, αγωνιστική δράση, και μάλιστα έντονη, υπάρχει και στο μπάσκετ, καθώς σήμερα επιστρέφει η Euroleague και μια σειρά από άκρως ενδιαφέροντες αγώνες που προσφέρονται για στοιχηματισμό. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους παίχτες τους επιλέξουν.

 

Ένας τέτοιος αγώνας είναι ο αποψινός ανάμεσα σε Μπάμπεργκ και Μπαρτσελόνα, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχήματος Novibet. Ο αγώνας ξεκινά στις 21:00 και ξεχωρίζει στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς μεταξύ άλλων υπόσχεται και αυξημένα κέρδη στα μέλη της Novibet.

 

Η προσφορά** της ιστοσελίδας λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί από κάθε αγώνα και στοίχημα η Novibet, βρίσκεται στο 0% και δεν επηρεάζει αρνητικά τις αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά. Αυτές, λοιπόν, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Η επιλεγμένη αγορά για την προσφορά** της Novibet είναι αυτή του νικητή. Όσοι, λοιπόν, την επιλέξουν θα δουν τις εξής αποδόσεις στον αγώνα της Euroleague: 1.85 για νίκη της Μπάμπεργκ και 2.15 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά**, με αποτέλεσμα να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – ειδικά οι αποδόσεις από τις εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν κανονικά γκανιότα* έχουν μειωθεί και βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα.

 

Όσο θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του νικητή και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά. Με τον τρόπο αυτό, θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία