Κορυφαίες αποδόσεις στο Γουότφορντ-Σαουθάμπτον από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Οι αγώνες της αγγλικής Premier League συνεχίζονται και σήμερα και η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet προσφέρει μια ευκαιρία στα μέλη της, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από εκείνα που θα δικαιολογεί το ρίσκο τους, μέσω μιας νέας προσφοράς. Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία έχει τεθεί σήμερα σε ισχύ για τον αγώνα ανάμεσα σε Γουότφορντ και Σαουθάμπτον και έχει επηρεάσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Χάρη στην προσφορά, οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Ενώ, όμως, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις και τα πιθανά κέρδη, δε συμβαίνει το ίδιο και με το ρίσκο στοιχηματισμού, το οποίο παραμένει ίδιο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στην προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε η Goalbet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του Γουότφορντ-Σαουθάμπτον στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει επίσης να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των νικητών, τέλος, δε θα είναι μόνο αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που κάνουν τη διαφορά

Με τη γκανιότα που διατηρεί η Goalbet στα επιλεγμένα σημεία, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.30 για νίκη της Γουότφορντ, 3.55 για ισοπαλία και 3.50 για νίκη της Σουθάμπτον, τις οποίες βέβαια μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet που τις προσφέρει ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία