Αύξηση αποδόσεων στο Βαλένθια-Μάλαγα από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ισπανικής Primera Division συνεχίζεται και σήμερα και η Βαλένθια υποδέχεται την Μάλαγα, σε έναν αγώνα που καταφέρνει να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet, λόγω και της σημερινής προσφοράς** που ανακοίνωσε. Η συγκεκριμένη προσφορά** υπόσχεται αυξημένα κέρδη, λόγω της αύξησης αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, χάρη στην οποία οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Βαλένθια-Μάλαγα έχουν αυξηθεί.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, μέσω της προσφοράς**. Με 0% γκανιότα* προσφέρονται μόνον οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, ώστε να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Οι αποδόσεις που θα αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη στον σημερινό αγώνα της Primera Division είναι οι εξής: 1.62 για νίκη της Βαλένθια, 4.40 για ισοπαλία και 6.30 για νίκη της Μάλαγα. Οι εν λόγω αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet και κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφοράς**

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Βαλένθια-Μάλαγα πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:00, καθώς η προσφορά** δεν ισχύει στο live στοίχημα. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

Τα αυξημένα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και καθημερινά ανακοινώνει την προσφορά** της 0% γκανιότας* στα μέλη του για όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Χτες για παράδειγμα την ανακοίνωσε για την ελληνική Super League και τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία