ΠΑΟΚ – Ντιναμό Τυφλίδας με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν σήμερα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αποζητώντας την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Europa League, και κάποιοι από τους αγώνες αυτούς παρουσιάζουν μοναδικές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Άλλωστε, συμμετέχουν σε προσφορές** που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες, υποσχόμενες κατά κύριο λόγο αυξημένα κέρδη στα μέλη τους.

 

Ένας τέτοιος αγώνας με ελληνικό ενδιαφέρον διεξάγεται απόψε στις 21:00, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ντιναμό Τυφλίδας. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2.

 

Αναλυτικότερα, η απουσία της γκανιότας* σημαίνει απουσία της καθιερωμένης προμήθειας της Novibet. Η προμήθεια ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, αλλά από τη στιγμή που έχει εξαλειφθεί, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα: 1.49 για νίκη του ΠΑΟΚ, 4.25 για ισοπαλία και 6.50 για νίκη της Ντιναμό Τυφλίδας. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, τέλος, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του ΠΑΟΚ – Ντιναμό Τυφλίδας, πριν την έναρξη του αγώνα (η Novibet διατηρεί κανονικά γκανιότα* στα live στοιχήματα). Και, όπως είναι φυσικό, προκειμένου να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος – πόσο, μάλιστα, τα αυξημένα που υπόσχεται η προσφορά** – θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία