Σερβία-Λιθουανία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η ώρα να κριθεί το ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στον τελικό του Ευρωμπάσκετ έφτασε και η Σερβία υποδέχεται απόψε στις 22:00 τη Λιθουανία, σε έναν αγώνα που θα κρίνει το μέλλον των δύο ομάδων στη διοργάνωση. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, προσφέρεται με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων  Stoiximan, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να στοιχηματίσουν με υψηλότερες αποδόσεις σε αυτόν και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη προσφορά αφαιρεί το ποσοστό της γκανιότας (της προμήθειας που διατηρούν οι bookmakers σε κάθε αγώνα), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, στην αγορά του νικητή αγώνα. Και, όπως είναι φυσικό, οι αυξημένες αποδόσεις μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όποιον παίχτη προβλέψει σωστά.

 

Εκτός από το να προβλέψουν σωστά το νικητή του αποψινού αγώνα, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του Σερβία-Λιθουανία, προκειμένου να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα δουν τις αυξημένες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι.

 

Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 1.37 για νίκη της Σερβίας και 3.70 για νίκη της Λιθουανίας. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, εξαιτίας της απουσίας της γκανιότας, και οι οποίες κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στον Stoiximan θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσους στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες  στοιχηματικές εταιρίες.

 

Τέλος, η συγκεκριμένη προσφορά συνοδεύεται από ένα ακόμη πλεονέκτημα. Οι παραπάνω προϋποθέσεις είναι και οι μοναδικές που ισχύουν και οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να προσφέρουν άλλα ανταλλάγματα, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η μηδενική γκανιότα. Απαιτήσεις, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού και τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, άλλωστε, απουσιάζουν από τη συγκεκριμένη προσφορά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία